Cum arată viitorul suplimentelor alimentare și al produselor stupului? 

Consiliul Roman pentru Publicitate va participa la Conferinta  SAPS, ce are loc  la sediul IBA in data de 6 iulie. Gerald Filip, membru al Consiliului Director, si Laura Frunzeti, Director Executiv vor prezenta principii ale autoreglementarii in publicitatea la supllimente alimentare.

Revista Ro.aliment organizează în parteneriat cu IBA, PRISA și RASCI seminarul practic SAPS dedicat suplimentelor alimentare și produselor stupului, eveniment în cadrul căruia vor fi atinse subiecte esențiale privind calitatea, legislația și comunicarea. Evenimentul are loc la sediul IBA Bioresurse Alimentare din București.

Agenda include:

10:00-11:00 Produsele stupului – Alimente – Ingrediente alimentare – Medicamente – CUM ARATĂ VIITORUL? | Cristina Mateescu, Dr. Biochimist CSII SNPMAPS

11:15-13:30 

  • Controlul coordonat al comertului electronic la nivelul UE | Tatiana Onisei, biolog, Șef serviciu SNPMAPS din IBA
  • Autoreglementare in publicitatea la alimente | Laura Frunzeti, Director Executiv RAC
  • SNPMAPS din IBA
  • Mențiuni de sănătate în etichetare și comunicare / publicitate | Nicoleta Florescu, Medic Primar INSP Iasi
  • Interventie Gerard Filip Flintoaca – Membru Board PRISA

14:15-16:30

  • Aplicarea noului regulament privind alimentele noi in legislatia romaneasca | Daniela Nuta, Expert al MS la CE in domeniul Novel Food
  • Legea suplimentelor alimentare: proiect, dezbatere, optiuni | Tatiana Onisei, biolog, Șef serviciu SNPMAPS din IBA
  • Suplimentele alimentare – Reglementare unitara, comunicare etica, mediu concurential corectDiana Mereu – RASCI
  • UPDATE privind lista plantelor permise sau nepermise pe teritoriul României – lista trimisă de MADR la CE | Andrei Gamulea, Vice-Presedinte Comitet Tehnic
  • Dovedirea istoriculului de utilizare traditionala in scop alimentar a unor specii de plante medicinale (experienta operatorilor romani) | Tatiana Onisei, biolog, Șef serviciu

Institutul de Bioresurse IBA, Str. Ancuta Baneasa, nr.5, Sector 2

Tel 031-620.58.33;

Detalii la www.roaliment.ro/evenimente/