PRIA events, organizează Conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity  în data de  20 februarie 2018, ediția a3-a, începând cu ora 9,30. In panel vor fi prezenti din partea RAC Oana Cociasu, Gerald Filip Flintoaca (PRISA) si Victor Dobre (IAA).

In cadrul evenimentului vor fi dezbătute  teme actuale, de interes pentru sistemul sanitar, precum: legea publicității la medicamente și dispozitive medicale, codurile de conduită respectate de industria farmaceutică, codul etic pentru marketingul în industria medicamentelor, rolul reglementatorilor, rolul societăților profesionale, rolul lanțurilor farmaceutice, reglementarea publicității suplimentelor alimentare. De asemenea, rolul mass mediei, dar și al rețelelor sociale vor fi teme ce vor fi dezbătute în cadrul acestui eveniment.

Sănătatea și informarea publicului despre medicamente, dispozitive medicale sunt extrem de importante, de aceea, în fiecare an organizăm aceasta dezbatere pentru a analiza anul care a trecut, pentru a aduce în evidență noi relementări sau legi, pentru a semnala unele abateri grave și pentru a informa cât mai bine pe toți cei implicați și interesați.

Statisticile spun că, în fiecare zi, spoturile industriei farmaceutice cumulează 23 de ore, pe cele 60 de canale media din România.

Românii vizionează într-un an milioanee de reclame la medicamente, suplimente alimentare și dispozitive medicale. În condițiile acestei avalanşe de reclame, promovarea medicamentelor trebuie să fie echilibrată şi susţinută în mod corespunzător de surse de informaţii complete şi validate ştiinţific şi în acelaşi timp să fie bine înţeleasă influenţa potenţială asupra deciziei de tratament, asupra rezultatelor şi costurilor, așa cum susțin reprezentanți ai pacien­ților, dar și autoritățile.

La conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity vor fi prezenti  si anul acesta reprezentanti din partea ANMDM, Administația Prezidențială, RAC, Comisia pentru Cultură și reprezentați ai companiilor farmaceutice, ale celor care produc dispozitive medicale, dar și suplimente.

De la acest eveniment nu vor lipsi reprezentanți ai companiilor farmaceutice, al celor care produc dispozitive medicale, suplimente alimentare, asociații ale pacientilor, medici, farmaciști și asociații ale acestora, companii din zona de consultanță juridică, publicitate, audit, presă, reprezentanți din spitale de stat și private și reprezentanți ai autorităților.

PRIA Drugs and Medicine Publicity face parte din seria conferinţelor organizate de PRIAevents  care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

LECTORI :

Dr. Oana COCIAȘU, Președinte, RAC

Alexandru VELICU, Președinte, ANMDM

Marian Pană, Director Comunicare si Imagine al Colegiului Farmacistilor din Romania

Livică Fătu,  Avocat, Colegiul Medicilor din România 

Carmen Orban, Manager Institutul Clinic Fundeni 

Dr. Gerald Flintoaca-Filip, Secretar General, Patronatul Român al Industriei Suplimentelor Alimentare 

Conf. Dr. Diana PĂUN, Consilier de Stat Departamentul Sănătate Publică Administrația Prezidențială 

Radu GĂNESCU Președinte, COPAC  

Diana Mereu Director Executiv, RASC

Mai multe detalii la : priaevents.ro/pria-drugs-and-medicine-2018